KAUPPAKESKUS SAARI Avoinna ma-la 7-22,su 9-22. Tarkat aukiolot liikkeiden omilta sivuilta.

KAUPPAKESKUS SAARI Avoinna ma-la 7-22,su 9-22. Tarkat aukiolot liikkeiden omilta sivuilta.

Slider

Nopeaan nälkään tai ruokailuun pitkän kaavan mukaan

Saaren ravintolat ja kahvilat tarjoavat jokaiselle jotakin – lähes kymmenen erilaista paikkaa nauttia herkullista brunssia, lounasta tai viihtyä iltaa ystävien kanssa, tervetuloa!

Kauppakeskus Saari avoinna ma-pe 10–20, la 10–18, su 12–17. K-Supermarket Saari ja S-market ma-la 7–22, su 9–22.
Katso alta liikekohtaiset aukiolot.

Blancco Grill & Döner & Pizza

Hyviä makuelämyksiä, ystävällistä palvelua, tyytyväisiä asiakkaita. Tervetuloa!

Fafa’s

Fafa’s tarjoaa autenttista ja käsintehtyä gourmet-streetfoodia sekä ystävällistä mutkatonta palvelua. Tarjoamme luomufalafelit, meze-annokset ja pitat aina tuoreina, paikan päällä valmistettuina. Annoksemme on tarkasti suunniteltu jokaisen makumieltymyksiin. Saatavilla myös erikseen lapsille suunniteltuja annoksia.

Sporttibaari 3-0

3-0 sporttibaarissa nautit mukavasta ilmapiiristä, lukuisilta screeneiltämme näet parhaat matsit kaikista suurimmista sarjoista – lajista riippumatta. Ohjelmassamme monenlaista hauskaa livemusiikista bilis- ja darts-kisoihin. Katso tapahtumatiedot :

Kotipizza

Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon - ja herkullisuus alkaa tarkoin valituista raaka-aineista, joista yli 60 % on kotimaisia ja kestävästi tuotettuja. Vuonna 2017 Kotipizzasta tuli maailman ensimmäinen pizza-ketju, joka sai arvostetun MSC-sertifikaatin osoituksena siitä, että käytämme ainoastaan vastuullisesti pyydettyjä kala- ja äyriäistuotteita. Tervetuloa!

Kotiinkuljetus joka päivä.
P. 050 4642 977
Tilaus netissä: www.kotipizza.fi
Marian Konditoria

Näyttävät täytekakut ja suussa sulavat leivonnaiset - niistä meidät tunnetaan! Meiltä voit tilata herkut kodin ja yrityksen kaikkiin juhliin! Meiltä saat täytekakut, voileipäkakut, fantasiakakut, pikkuleivät, juhlavat pullakranssit... Konditoriassamme myös ihania runsaita salaatteja, kanakoreja ja paikan päällä tehtyä, maailmalla suuren suosion saavuttanutta rullajäätelöä!

Pallogrilli

Ravintola Pallogrilli tarjoaa hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua. Tarjoilemme arkisin maittavan aamiaisen sekä lounaan. Meillä saat nälkäsi sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle. Muina aikoina voit valita aterian monipuoliselta à la carte -listaltamme, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava valikoima raikkaita juomia.

Ma–To 10.00–21.00
Pe 10.00–03.00 (04)
La 11.00–03.00 (04)
Su 12.00–21.00
Lounas Ma–Pe 10–15

Keittiö avoinna joka päivä klo 20.30 asti.
Kauppakeskuksen sulkeuduttua klo 22.00 käynti Yliskylänpuistotieltä Pallogrillin omasta sisäänkäynnistä. Sijaitsemme toisessa kerroksessa.
Keittiö avoinna joka päivä klo
20.30 asti.Kauppakeskuksen
sulkeuduttua klo 22.00 käynti
Yliskylänpuistotieltä
Pallogrillin omasta
sisäänkäynnistä.
Sijaitsemme toisessa
kerroksessa.
Subway

Subway®-ravintola tarjoaa herkullisen ja monipuolisen vaihtoehdon nopeaan nälkään. Maailman tunnetuinta täytettyä leipää kutsutaan nimellä Subi® ja sen suosio perustuu raikkaisiin raaka-aineisiin, vastapaistettuun leipään sekä asiakkaan mieltymysten mukaan valitsemiin täytteisiin. Kokeile ja maista – mikä on sinun suosikkisi herkullisesta valikoimasta?

Slider