KAUPPAKESKUS SAARI Avoinna ma-la 7-22,su 9-22. Tarkat aukiolot liikkeiden omilta sivuilta.

KAUPPAKESKUS SAARI Avoinna ma-la 7-22,su 9-22. Tarkat aukiolot liikkeiden omilta sivuilta.

Slider

Helposti ja nopeasti ostoksille

Panostamme aitoon asiakaslähtöiseen palveluun, jotta pystymme palvelemaan sinua mahdollisimman hyvin. Tervetuloa Saareen viihtymään ja viipymään tai piipahtamaan pikapikaa – me olemme täällä sinua varten!

Kauppakeskus avoinna ma-pe 10–20, la 10–18, su 12–17. K-Supermarket Saari ja S-market ma-la 7–22, su 9–22.
Ravintoloiden aukioloajat liikkeiden omilta sivuilta

Alko Oy

Tervetuloa tutustumaan uuden konseptimme lähimyymälään Laajasaloon!

Autokoulu Kulmis

Avoinna arkisin klo 12-19

Ajotunnit heti aamusta

La ja su suljettu

Fitness 24 Seven

Treeniä jokaiselle! Valitse sinulle sopiva vaihtoehto monista erilaisista treenimahdollisuuksista: Personal training. Naisten Sali Cardio&lämmittely Vapaapainoalue Kuntosalilaitteet. Venyttely & jäähdyttely. Uudet modernit pukuhuonetilat. Ja yhtäkkiä treenaaminen on vieläkin hauskempaa! 2.0 konseptimme tarjoaa raikkaat ja nykyaikaiset tilat, selkeät opasteet sekä fiksumman laitesijoittelun. Lisäksi olemme uudistuneen verkkopalvelun ja puhelinsovelluksen, jotta elämäsi olisi hieman helpompaa, tervetuloa!

Helsingin kaupungin Kirjasto

Uusi kirjasto on suunniteltu käyttäjiä osallistaen ja heidän toiveitaan kuunnellen. Uudessa tilassa kirjat ovat näkyvässä roolissa, ja esillä entistä houkuttelevammin. Uusi viihtyisä kirjasto toivottaa tervetulleeksi kaiken ikäiset kävijät, perheet, päiväkoti- ja koululaisryhmät, asukas- ja pienryhmät sekä yhdistykset ja yhteisöt.

Helsingin kaupungin Nuorisotoimi

Voit tulla oleskelemaan, työskentelemään, tekemään ryhmätöitä, tutustumaan Nuorten ekokahvilan toimintaan ja nauttimaan kupin kahvia tai suunnittelemaan vaikka eläinkahvilan toimintaa! Avonaisen ja valoisan tilan lisäksi löytyy moderni keittiö kokkailua varten, pieniä pöytäryhmiä sekä parvitila rauhallisempaa oleskelua varten.

Helsingin Vihannespakkaus

Kesämyyntisesonki 2019

Parturikampaamo Hair Today

Hair Today on koko perheen parturikampaamo, josta saat aina laadukasta palvelua kotimaisilla tuotteilla. Ammattitaitoiset hiusmestarimme tarjoavat Sinulle sekä hiusalan ajankohtaisimmat trendit että iättömät klassikot, taaten Sinulle haluamasi viimeistellyn lopputuloksen. Tervetuloa lämpimästi rentoutumaan!

Ma-pe 9-20
La 10-18
Su 12-18
P. (09) 4289 1881
INSTRUMENTARIUM

Instrumentarium on nykyaikainen optikkoliike, josta saat kaikki silmiesi hyvinvointiin liittyvät tuotteet ja palvelut – nopeasti ja asiantuntevasti. Laajasta ja trendikkäästä kehysvalikoimastamme löydät itsellesi sopivimmat ja mieluisimmat kehykset, linssit tai piilolinssit sekä niiden hoitotuotteet. Meiltä löytyy myös laaja valikoima aurinkolaseja. Tervetuloa tutustumaan myymäläämme!

Ma-pe 10-18
La 10-15
Su suljettu
Puhelin 020332913
(Puhelun hinta 8,4 snt/min)
Itäkeskuksen suutari- ja avainpalvelu

Itäkeskuksen Suutari ja Avainpalvelu tekee kaikki perinteiset suutarintyöt pikasuutarin töistä aina vaativampiin korjauksiin. Hoidamme huolella kenkäsi, laukkusi sekä muut nahkatavarasi ja teroitamme niin sakset, veitset kuin luistimetkin. Tietokoneohjattu kaiverruskoneemme kaivertaa odottaessasi erilaiset kilvet ja laatat. Meiltä avaimet sekä laaja valikoima nahanhoitotuotteita, kenkätarvikkeita, lompakkoja ja vöitä.