Slider

Helposti ja nopeasti ostoksille

Panostamme aitoon asiakaslähtöiseen palveluun, jotta pystymme palvelemaan sinua mahdollisimman hyvin. Tervetuloa Saareen viihtymään ja viipymään tai piipahtamaan pikapikaa – me olemme täällä sinua varten!

Kauppakeskus Saaren liikkeet palvelevat sinua alla olevin aukioloin, osa liikkeista saattaa palvella poikkeusaukioloin.
Katso liikekohtaiset lisätiedot tästä.
Hyödynnä paikallisen kauppakeskus Saaren laadukkaita palveluita, tervetuloa!

K-Supermarket Saari ja S-market ma-la 6.30–23, su 8–23.
Katso alta liikekohtaiset aukiolot.

Alko Oy

Tervetuloa tutustumaan uuden konseptimme lähimyymälään Laajasaloon!

Autokoulu Kulmis

Asiantuntevaa opetusta, oppimista, onnistumisia ja upeaa palautetta! Autokoulu Kulmiksen toimistossa kauppakeskus Saaressa sinua palvellaan ma-pe klo 12.00 – 19.00. Ajotunnit varattavissa varhaisesta aamusta lähtien, ollaan yhteydessä!

Puh. 040 054 7188

Ma-Pe 12-19

La-Su suljettu

Fitness 24 Seven

Treeniä jokaiselle! Valitse sinulle sopiva vaihtoehto monista erilaisista treenimahdollisuuksista: Personal training. Naisten Sali Cardio&lämmittely Vapaapainoalue Kuntosalilaitteet. Venyttely & jäähdyttely. Uudet modernit pukuhuonetilat. Ja yhtäkkiä treenaaminen on vieläkin hauskempaa! 2.0 konseptimme tarjoaa raikkaat ja nykyaikaiset tilat, selkeät opasteet sekä fiksumman laitesijoittelun. Lisäksi olemme uudistuneen verkkopalvelun ja puhelinsovelluksen, jotta elämäsi olisi hieman helpompaa, tervetuloa!

Helsingin kaupungin Kirjasto

Uusi kirjasto on suunniteltu käyttäjiä osallistaen ja heidän toiveitaan kuunnellen. Uudessa tilassa kirjat ovat näkyvässä roolissa, ja esillä entistä houkuttelevammin. Uusi viihtyisä kirjasto toivottaa tervetulleeksi kaiken ikäiset kävijät, perheet, päiväkoti- ja koululaisryhmät, asukas- ja pienryhmät sekä yhdistykset ja yhteisöt.

Alustavat aukioloajat
ma-to 10-18
pe 10-16 (mahd. 10-18)
la 10-16

Helsingin kaupungin Nuorisotoimi

Voit tulla oleskelemaan, työskentelemään, tekemään ryhmätöitä, tutustumaan Nuorten ekokahvilan toimintaan ja nauttimaan kupin kahvia tai suunnittelemaan vaikka eläinkahvilan toimintaa! Avonaisen ja valoisan tilan lisäksi löytyy moderni keittiö kokkailua varten, pieniä pöytäryhmiä sekä parvitila rauhallisempaa oleskelua varten.

Katso Nuorten ympäristötilan toiminta ja yhteyshenkilöt:
Ompelimo Helia
Osaavaa, monipuolista ja yksilöllistä ompelupalvelua 20 vuoden kokemuksella, mm. korjausompelut, muodistukset, sisustusompelut sekä yksilölliset mittatilaustyöt.Takkien,
farkkujen, hameiden ja pukujen korjaukset sekä naisten vaatteiden suunnittelu- ja ompelutyöt. Yksilölliset juhla- ja hääpuvut. Myynnissä asusteita sekä valikoima valmisvaatteita naisille, miehille ja lapsille.
Kysy ompelijalta hinta-arvio korjaustyöstä!
Ompelimo Helia avoinna 13.2. lähtien, tervetuloa!
Ma-Pe 10-18
La 10-16
Puh. (09) 447 270
Parturikampaamo Hair Today

Hair Today on koko perheen parturikampaamo, josta saat aina laadukasta palvelua kotimaisilla tuotteilla. Ammattitaitoiset hiusmestarimme tarjoavat Sinulle sekä hiusalan ajankohtaisimmat trendit että iättömät klassikot, taaten Sinulle haluamasi viimeistellyn lopputuloksen. Tervetuloa lämpimästi rentoutumaan!

Ma-pe 9-20
La 10-18
Su 12-18
P. (09) 4289 1881