KAUPPAKESKUS SAARI Avoinna ma-la 7-22,su 9-22. Tarkat aukiolot liikkeiden omilta sivuilta.

KAUPPAKESKUS SAARI Avoinna ma-la 7-22,su 9-22. Tarkat aukiolot liikkeiden omilta sivuilta.

Slider

Saaren lounaalle on lyhyt matka

Hyvä lounas on suuri ilo ihan joka päivä. Katso tämän päivän lounassuosikkisi, tervetuloa!

Blancco Grill & Döner & Pizza

Hyviä makuelämyksiä, ystävällistä palvelua, tyytyväisiä asiakkaita. Tervetuloa!

Fafa’s

Fafa’s tarjoaa autenttista ja käsintehtyä gourmet-streetfoodia sekä ystävällistä mutkatonta palvelua. Tarjoamme luomufalafelit, meze-annokset ja pitat aina tuoreina, paikan päällä valmistettuina. Annoksemme on tarkasti suunniteltu jokaisen makumieltymyksiin. Saatavilla myös erikseen lapsille suunniteltuja annoksia.

Sporttibaari 3-0

3–0 on viihtyisä sporttibaari jossa voit nauttia paikallisten kanssa mukavasta ilmapiiristä ja hyvästä juomavalikoimasta. Menumme on rento ja reipas, sisältäen mm. salaatit ja burgerit. Seuraa netti- ja Facebook-sivujamme ja saat tietoa viikoittaisesta ohjelmastamme!

Kotipizza

Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon - ja herkullisuus alkaa tarkoin valituista raaka-aineista, joista yli 60 % on kotimaisia ja kestävästi tuotettuja. Vuonna 2017 Kotipizzasta tuli maailman ensimmäinen pizza-ketju, joka sai arvostetun MSC-sertifikaatin osoituksena siitä, että käytämme ainoastaan vastuullisesti pyydettyjä kala- ja äyriäistuotteita. Tervetuloa!

Kotiinkuljetus joka päivä.
P. 050 4642 977
Tilaus netissä: www.kotipizza.fi
Marian Konditoria

Näyttävät täytekakut ja suussa sulavat leivonnaiset - niistä meidät tunnetaan! Meiltä voit tilata herkut kodin ja yrityksen kaikkiin juhliin! Meiltä saat täytekakut, voileipäkakut, fantasiakakut, pikkuleivät, juhlavat pullakranssit... Konditoriassamme myös ihania runsaita salaatteja, kanakoreja ja paikan päällä tehtyä, maailmalla suuren suosion saavuttanutta rullajäätelöä!

Pallogrilli

Ravintola Pallogrilli tarjoaa hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua. Tarjoilemme arkisin maittavan aamiaisen sekä lounaan. Meillä saat nälkäsi sammutettua ja hyvän mielen kaupan päälle. Muina aikoina voit valita aterian monipuoliselta à la carte -listaltamme, josta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Ravintolassamme on A-oikeudet ja kattava valikoima raikkaita juomia.

Ma-To 10.00-24.00
Pe 10.00-04.00
La 11.00-24.00
Su 12.00-24.00
Keittiö avoinna joka päivä klo 20.30 asti. Viikonloppuisin klo 21.00 alkaen on voimassa viikonlopun suositusruokalista.
Keittiö avoinna
joka päivä klo 20.30 asti.
Viikonloppuisin klo 21.00
alkaen on voimassa
viikonlopun
suositusruokalista.
Sirin

Sirin on laatutietoisen nautiskelijan valinta. Aloita päiväsi herkullisella aamiaisella tai nauti lounas ma-pe klo 10-15. Monipuolinen brunssi katetaan viikonloppuisin. Vegaaniset smoothiet ja raakakakut kuuluvat valikoimiin, samoin laadukkaat viinit ja pienpanimo-oluet, tervetuloa.

Subway

Subway®-ravintola tarjoaa herkullisen ja monipuolisen vaihtoehdon nopeaan nälkään. Maailman tunnetuinta täytettyä leipää kutsutaan nimellä Subi® ja sen suosio perustuu raikkaisiin raaka-aineisiin, vastapaistettuun leipään sekä asiakkaan mieltymysten mukaan valitsemiin täytteisiin. Kokeile ja maista – mikä on sinun suosikkisi herkullisesta valikoimasta?

Slider