Saaren_logo sivun yläosaan.

Kauppakeskus Saari, some-arvonta 2022, kilpailusäännöt

ARVONNAN JÄRJESTÄJÄ

Kauppakeskus Saari

 

OSALLISTUMINEN

KAUPPAKESKUS SAAREN SOSIAALISEN MEDIAN KANAVISSA, FACEBOOK TAI INSTAGRAM

 

Osallistuminen kommentoimalla arvontajulkaisun kommenttikenttään. Arvonta kussakin tapauksessa julkaisussa ilmoitettuna ajankohtana. Voittajalle ilmoitetaan voitosta arvonnan jälkeen yksityisviestillä. Kauppakeskus Saari ei ota vastuuta, jos viesti voitosta ei tavoita osallistujaa.

 

Osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä osallistumisen, mikäli se katsoo osallistumista edellyttävän kommentoinnin / sisällön loukkaavaksi, hyvän maun vastaiseksi tai muutoin epäasialliseksi.

 

 

PALKINNOT

Palkintona arvotaan kussakin arvontajulkaisussa ilmoitettu palkinto /ilmoitetut palkinnot. Palkintoa ei voi siirtää eteenpäin tai muuttaa rahaksi. Lahjakorttipalkinnosta ei saa vaihtorahaa lunastettavan palvelun tai tuotteen jäädessä alle lahjakortin arvon. Lahjakortilla ei voi ostaa alkoholia tai tupakkatuotteita. Palkinnon lunastus tapahtuu paikan päällä kauppakeskus Saaressa siitä liikkeestä, johon palkinto on osoitettu. Voittajan on esitettävä henkilötodistus palkintoa lunastaessaan.

 

Palkinto on lunastettavissa arvontapäivästä vuoden 2022 loppuun asti. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen ja sen käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

 

Onnea arvontaan!