
Helsingin Sanomat kävi testaamassa ravintola Thai Papayan herkkuruuat – kriitikolta neljä tähteä.
Alla muutamia otteita arviosta, alimpana linkki Hesarin artikkeliin.
- Salaattipöydässä on useimmiten kymmenen kulhoa erilaisia kasviksia ja salaatteja, pari kulhoa hedelmiä sekä itsetehtyjä vegaanisia kevätkääryleitä. Kastikkeita on neljää sorttia.”
- Osaa annoksista saa neljällä eri vahvuudella, ja jos annoksessa on neljä chili-merkkiä, se myös on tulista. Esimerkiksi larbin (16,90 e) tulinen versio tuntuu pitkään suussa, mutta silti sen makumaailma on laaja. On minttua, thaibasilikaa, sopiva liraus limettiä ja kalakastiketta.”
- Lempeää ihanuutta edustaa panang curry (16,90 e), jossa on runsas kookosmaitoliemi. Mausteina ovat muun muassa chili ja kaffirlimetinlehti sekä currytahna.
Linkki Hesarin artikkeliin
https://www.hs.fi/ruoka/art-2000009326267.html
Tervetuloa maistuvalle makumatkalle kauppakeskus Saaren
ravintola Thai Papayaan!